LähiTapiola Pirkanmaa palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita Pirkanmaan alueella. LähiTapiolan tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittaminen ja säästäminen. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

LähiTapiola Pirkanmaalla on noin 74 500 asiakasta. Heille alan parasta palvelua tuottaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa paikallisilla toimistoilla, puhelimitse ja verkossa. Asiat päätetään lähellä asiakasta ja alueellisesti itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään Pirkanmaan elinkeinoelämän kehittymistä. Toimipaikkamme sijaitsevat Hämeenkyrössä, Kangasalla, Orivedellä, Ruovedellä, Sastamalassa, Tampereella ja Virroilla.

Alueyhtiöllämme on pitkät perinteet. LähiTapiola Pirkanmaa on syntynyt Pirkanmaalla 150 vuotta sitten ja on täysin suomalainen ja 100 % asiakkaiden omistama yritys. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todellisia ja toimivia vaikuttamiskanavia ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Osa tuloksestamme palautuu asiakkaillemme mm. asiakasetuina.

Katso videomme ja tutustu lisää verkkosivullamme!
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja Instagramissa.