Treenaatko aktiivisesti?

Uusi laajempi urheiluvakuutus on juuri sinulle!

Suomessa on meneillään urheilubuumi ja moni harrastaa urheilua vakavissaan. Yhä useampi treenaa maratonille tai jakaa tiedot liikkumisestaan applikaatioiden tai somen kautta, sekä seuraa omaa hyvinvointia tavoitteellisesti erilaisten mittareiden kautta.

Koska urheiluvakuuttamisella on tilausta, LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa urheilijoille ja kuntoilijoille aivan uudenlaista turvaa. Kilpailulisenssejä on noin 400 000 suomalaisella. Lisäksi urheiluseuroissa on kirjoilla aktiiviharrastajia huomattavasti tätäkin enemmän – ja kuntoliikunnan harrastajat lasketaan miljoonissa.

Urheilijoille ja kuntoilijoille jotain aivan uutta

LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa asiakkailleen uudenlaista laajennettua urheiluvakuutusta TerveysHelppi-palveluun ja Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikkaan yhdistettynä. Käytännössä uusi tuote on tavallista lisenssi- tai tapaturmavakuutusta laajempi ja TerveysHelpin kautta pääsee nopeasti ja suoraan urheiluvammoihin erikoistuneelle lääkärille Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikalle Tampereelle.

- LähiTapiolan tarkoituksena on muuttaa rooliaan vaikuttamalla suomalaisten terveyteen ja hyvinvointiin. Älyhenkivakuutuksen ohella myös tämä palvelukokonaisuus on konkreettinen osoitus LähiTapiolan Elämänturva-strategiasta, palvelujohtaja Timo Europaeus sanoo.

LähiTapiola panostaa laatuun, sillä seuraliikkujille, lisenssivakuutetuille ja kuntoliikkujille tarjotaan uutta laajempaa urheiluvakuutusta, joka kattaa mm. tapaturmia ja tyypillisiä urheilutoiminnassa syntyviä vammoja paremmin kuin normaali lisenssi- tai tapaturmavakuutus.

Urheilijaturva ja Kuntoilijaturva kattavat monia sellaisiakin vammoja, joita lisenssi- ja tapaturmavakuutukset ovat karttaneet.

Gustav Långbacka

- Yleisimpiä urheilussa sattuvia vammoja ovat mm. akillesjänteen tai polven nivelkierukan repeämät sekä erilaiset tulehdustilat, joiden hoito kuuluu nyt uuden urheiluvakuutuksen piiriin. Myös kuntoliikkujat saavat hoidon samalla erikoislääkärillä kuin kuka tahansa huippu-urheilija, LähiTapiola Pirkanmaan myyntipäällikkö Gustav Långbacka kertoo. Lisäksi plussana on se, että uusi tuote on voimassa useassa lajissa eikä omavastuuta peritä, kun hoitoonohjaus tapahtuu TerveysHelpin kautta.

TerveysHelppi saa asiakkailta kiitosta

Uusi laajennettu urheiluvakuutus on yhdistetty TerveysHelppi -palveluun. Eli jos urheillessa sattuu tapaturma, asiakas soittaa TerveysHelppiin, jossa auttavat Dextran terveydenhoidon ammattilaiset. Kokenut terveydenhuollon ammattilainen kertoo miten toimia, konsultoi lääkäriä tarvittaessa, varaa lääkäriajan asiakkaan puolesta ja antaa korvausneuvontaa. Samalla puhelulla saa siis myös korvausasian ja suoralaskutuksen vireille. Lääkäriaika varataan suoraan urheilutapaturmiin erikoistuneelle lääkärille Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikalle. TerveysHelppi palvelee klo 7-23 joka päivä ja palvelu on asiakkaille täysin maksuton.

TerveysHelppi-palvelu on ollut käytössä vuoden 2014 alusta ja palvelu saa asiakkailta erinomaista palautetta kuten esimerkiksi: "Nyt 3 kertaa TerveysHelppiin soittaneena minua on joka kerta palvellut ihana ja iloinen nainen. Asiakaspalvelijanne ovat onnistuneita valintoja ja itsellekin jää hyvä mieli. Yleensä kun tällaiseen numeroon soittaa, niin kysymys ei ole kivasta asiasta ja silloin on mukavaa, että saa ihmisläheistä ja ymmärtävää palvelua.” ”Olen monta kertaa soittanut TerveysHelppiin ja saanut uskomattoman ihanaa palvelua. Soitot ovat olleet itse lääkärikäyntejäkin rauhoittavampia. Niin asiantuntevaa ja henkilökohtaista neuvontaa, että ovat todella saaneet kaltaisenikin panikoijan aina vakuuteltua. Kiitos!”

Lue lisää Urheilijaturvasta ja Kuntoilijaturvasta.