Itämeren suurin ostoskeskus avautuu tammikuussa

Traveller Superstoreen mahtuu laaja valikoima useiden brändien tuotteita. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti kassapisteitä on paljon ja kulkeminen sujuvaa.

Laivamatka on paljon muutakin kuin siirtymistä paikasta toiseen. Ostokset ja hyvä ruoka ovat monelle jopa se varsinainen syy lähteä reissuun.

Tallinna on oiva kohde ostosmatkailulle. Pian ostoksia on erityisen kätevää tehdä myös laivamatkan aikana, kun Itämeren suurin ostoskeskus avaa ovensa Megastarilla. Turun telakalla rakennetulla uudella Shuttle-aluksella myös ostosmahdollisuudet on suunniteltu asiakkaiden palautteiden ja toiveiden mukaisesti.

Megastarissa on erikoisuutena Itämeren suurin ostoskeskus. Kaupoilla on kahdessa kerroksessa tilaa yhteensä 2800 m², mikä vastaa noin 11:tä tenniskenttää. Muiden Itämerellä lipuvien myymälöiden koko on tuskin puoltakaan tästä.

Valikoimassa laatua ja uutuuksia

Valtavaan ostoskeskukseen mahtuu laaja valikoima kiinnostavia merkkituotteita. Eri brändeiltä on tarjolla useampia vaihtoehtoja kuin mitä pienempiin laivakauppoihin on saatu esille. Niihin tutustumiseen voi halutessaan käyttää vaikka koko risteilyn.

Reissussa on usein arkea paremmin aikaa keskittyä tutkimaan valikoimaa ja valita omansa esimerkiksi erikoisviineistä. Tuliaisiksi kotiin voi laivan myymälästä hankkia myös designia.

Ostoskäynnin yhteydessä ehtii kätevästi myös päivittää kosmetiikkavarastoaan tai vaatekaappiaan. Kosmetiikkauutuutena laivalla on myynnissä New Yorkista lähtöisin oleva Kiehl’s ja myös vaatemerkkiuutuuksia löytyy, yhtenä niistä Armani Jeans.

Katso videoesittely Itämeren suurimmasta ostoskeskuksesta:

Sujuvaa ja ripeää

Matkustajien toiveiden ja palautteiden johdosta myymälään on rakennettu viisi sisäänkäyntiä sekä 19 kassapistettä. Kassapisteiden suuri määrä tekee maksamisesta nopeaa ja sujuvaa, jotta kahden tunnin merimatkasta ei tarvitsisi tuhlata aikaa jonottamiseen.

Megastarilla on käytössä myös Q-shopping-palvelu, joka on virolaisille ja ruotsalaisille ennestään tuttu.

Matkustaja skannaa tuotteet siihen tarkoitetulla laitteella ostosten edetessä, joten maksutapahtuma sujuu vieläkin ripeämmin. Palvelua aiemmin käyttäneet matkustajat ovat olleet siihen erittäin tyytyväisiä.

Tiettyihin autopaikkoihin sisältyy mahdollisuus viedä ostokset jo matkan aikana autoon. Näin ostoksia ei tarvitse kanniskella turhaan ja kulkeminen laivalla pysyy vaivattomana.

Laivan keulassa sijaitsee laajalla alueella Delight Buffet, jonne mahtuu yli 400 asiakasta.

Shoppailu jatkuu makujen parissa

Vaikka matka Helsingin ja Tallinnan välillä kestää vain pari tuntia, ostosten lisäksi laivalla ehtii paljon muutakin. Tämä on tehty mahdolliseksi sillä, että kulkeminen laivalla on suunniteltu mahdollisimman sujuvaksi ja palvelun nopeuteen on panostettu.

Välillä on aika nauttia hyvästä ruuasta ja kerätä voimia. Laivalta löytyy seitsemän erilaista kahvilaa ja ravintolaa hampurilaispaikasta à la carte -ravintolaan. Toki tarjolla on myös kestosuosikki buffet-ravintola. Jos haluat kokeilla erilaisia vaihtoehtoja tai jatkaa vielä laivan tutkimista, Fast Lane-itsepalveluravintolassa on saatavilla monenlaisia pieniä ja isompia välipaloja. Niitä voit ostaa kätevästi mukaan ja syödä missä vain.

» Koe uusi Megastar heti tuoreeltaan – varaa matkasi nyt

» Lue lisää Megastarista