Merimatka Tallinnaan on pian jotakin ainutlaatuista

Väljä aulatila houkuttelee viipymään. Vaikka täältä tuntuu pääsevän helposti kaikkiin suuntiin, käytävät jättävät istuinsopet omaan rauhaansa.

Matka Megastarilla Tallinnaan merkitsee kahta tuntia aikaa rentoutumiseen ja viihtymiseen. Jokainen matka voi olla erilainen, matkustajan toiveiden mukainen.

Tallink Silja kuljettaa vuodessa 4,7 miljoonaa ihmistä Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Tässä joukossa on lomalaisia, opiskelijoita, työmatkalaisia ja ryhmiä, joten myös tarpeita ja toiveita on erilaisia. Turun telakalla rakennettu Megastar on suunniteltu siten, että jokaiselle matkustajalle on mukavasti tilaa ja tarjolla hyvät palvelut.

Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults toteaa, että matkustajilta on tullut runsaasti toiveita istumapaikkojen lisäämisestä. Lisäksi on ollut tarvetta sujuvoittaa liikkumista, tarjota riittävästi laitteiden latauspisteitä ja nopeuttaa asiointia.

”Kaikkia toiveita on kuunneltu herkällä korvalla. Megastarissa on matkustajille runsaasti tilaa ja kulkureitit on suunniteltu niin, että liikkuminen on sujuvaa”, Schults kertoo.

Star-luokka on edullinen ja vaivaton kansipaikka, kun taas Star Comfort -luokkaan sisältyy rauhallisessa tilassa pientä naposteltavaa ja virvokkeita, sanomalehtiä sekä langaton internet-yhteys. Business Loungessa matkustusmukavuutta lisää lipun hintaan kuuluva ruoka- ja juomatarjoilu. Vaihtoehtoisesti matkalle voi varata hytin ikkunalla tai ilman.

Megastarilla on kiinnitetty erityisesti huomiota siihen, miltä asiat näyttävät ja tuntuvat. Valaistus luo tunnelmaa ja jalkojen alla on erikoisvalmisteiset villamatot. Lisäksi lasia on käytetty runsaasti, mikä antaa valon virrata tilojen läpi.

Fast Lane -ravintolatilasta voit poimia haluamasi syötävät ja juotavat mukaan ja nauttia niistä valitsemassasi paikassa.

Makujen keidas

Ravintoloiden kattavasta valikoimasta voit nauttia vaikkapa usean ruokalajin menukokonaisuuden, viihtyä pitkään buffet-ravintolan antimien äärellä tai napata mukaan hampurilaisen. Fast Lane -itsepalveluravintolassa on saatavilla monenlaisia välipaloja, joita voit ostaa kätevästi mukaan ja syödä missä vain. Voit vaikka kävellä pullakahvien kanssa katsomaan urheilua Victory Barin lukuisilta screeneiltä.

”Olitpa matkassa isommalla tai pienemmällä porukalla, voit jo varausvaiheessa varmistaa ruokapaikkasi, mikäli ruokailet Delight Buffet -ravintolassamme tai Chefs Dining à la carte -ravintolassamme”, Schults vinkkaa.

Rauhallisessa Comfort Loungessa voit työskennellä mukavasti tai ihan vain rentoutua. Mukavissa istuimissa voit keskittyä myös maisemista nauttimiseen.

Lyhyt matka laivaan

Yksi matkustajien erityisesti toivoma asia on lyhyempi kävelymatka terminaalista laivaan.

Tämäkin toive toteutuu, kun Helsingin Sataman uusi Länsiterminaali 2 avautuu vuoden 2017 alussa. Sen odotusaulasta on matkaa laivaan vain 100–200 metriä. Matkatavarasäilytys puolestaan sijaitsee mukavasti heti sisääntulon yhteydessä, joten kasseja ei tarvitse turhaan kanniskella.

Autoilijoidenkin kulku laivaan sujuu aiempaa jouhevammin, kun sisään voi ajaa kahdelta eri tasolta.

”Autokaistaa on autokannella nyt noin 60% enemmän kuin esimerkiksi Starilla. Kiireisimmät automatkustajat voivat myös varata Priority car -paikan, jolloin he pääsevät ajamaan ensimmäisten joukossa maihin”, Schults kertoo.

Koe uusi Megastar heti tuoreeltaan – varaa matkasi nyt

Lue lisää megastar.tallink.com