Uudistunut VitaePro – 5 syytä kokeilla

Yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä, VitaePro, on saavuttanut suuren suosion myös Suomessa. Lue 5 syytä miksi kokeilla uudistunutta tuotetta.

VitaeLab kuuluu norjalaiseen SanaPharma-konserniin, joka on erikoistunut laadukkaiden ravintolisien valmistukseen ja myyntiin jo vuodesta 2002. VitaeLabin suosituin ravintolisä on VitaePro, joka on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää useita ainesosia, joilla on EU:n vahvistamia terveysväitteitä.
 

Uudistunut VitaePro – EU:n vahvistamia terveysväitteitä

Suuren suosion myös Suomessa saavuttaneen ravintolisä VitaePron koostumus on uudistunut ja uusi koostumus sisältääkin entistä enemmän vaikuttavia aineita, joilla on Euroopan elintarviketurvallisuusviraston vahvistamia terveysväitteitä kehon eri toimintoihin. Lisätty on nyt muun muassa D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

C-vitamiinia on määrällisesti tuplasti aiempaan verrattuna ja myös antioksidantti seleenin määrää on lisätty, kummatkin ainesosat vaikuttavat vastustuskykyyn eli edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini osakseen auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalin kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

VitaePron sisältämille omega-3-rasvahapoille (EPA ja DHA) on myös Euroopan elintarviketurvallisuusviraston vahvistama terveysväite sydämen normaalin toiminnan edistämiseen. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

Uudistunutta VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan – Tilaa täältä.

5 syytä kokeilla uudistunutta VitaeProta:

1. Sisältää entistä enemmän vaikuttavia aineita, joilla on EU:n vahvistamia terveysväitteitä kehon eri toimintoihin.
2. Sopii erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi monipuolisen koostumuksen vuoksi.
3. Jopa 92% käyttäjistä suosittelee tuotetta.*
4. Uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan ensimmäiset 2 kuukautta.
5. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lopettaa.
* Asiakaskysely 2014. N=824 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Uudistunutta VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tarjoukseen ei sisälly sitoutumisaikaa. Tarjouksesta ja tuotteesta voi lukea enemmän alla olevasta linkistä.

Lue lisää tarjouksesta ja uudistuneesta VitaeProsta täältä.

VitaeProlla on lukuisia käyttäjiä Pohjoismaissa ja useat käyttäjät haluavat jakaa positiivisia kokemuksiaan tuotteesta. Käyttäjien kokemuksiin voit tutustua tarkemmin alla olevasta linkistä.

Tutustu käyttäjien kokemuksiin tästä.